Ekonomi

Savunmanın liderlerinin hikayeleri öğrencilere ilham olacak

BTK tarafından ikincisi düzenlenecek BTKariyer Günleri'nde lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, savunma sanayisi sektörü liderlerinin öykülerini dinleyerek kariyer planlama, staj ve istihdam olanakları imkanı elde edecek.

25.02.2018 - Güncelleme : 26.02.2018
Savunmanın liderlerinin hikayeleri öğrencilere ilham olacak

ANKARA - Arife Yıldız Ünal 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından ikincisi düzenlenecek BTKariyer Günleri'nde öğrenciler, savunma sanayisi sektörü liderlerinin kariyer öykülerini dinleyerek kendilerine yol haritası belirleyecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, savunma sanayisi sektör liderlerinin ilham verici kariyer öykülerini anlatacakları BTKariyer Günleri etkinliğinin ikincisi, "Dinlenesi Hikayeler" temasıyla 7 Mart'ta düzenlenecek.

Söz konusu etkinlikte, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan'ın moderatörlüğünde Aselsan Genel Müdürü Faik Eken, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) Genel Müdürü Temel Kotil ve Havelsan Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay ile ilk program gerçekleştirilecek.

Geleceğe yönelik yol haritası belirlenecek

BTKariyer Günleri, öğrencilere, kariyer planlama, geleceğe yönelik yol haritası oluşturma, staj ve istihdam olanakları hakkında detaylı bilgi edinme imkanının yanı sıra telekomünikasyon sektörünün liderlerini yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Şirketlerin insan kaynakları direktörleri de kurumlarını tanıtmak ve kariyer imkanlarını paylaşmak için katılımcılarla buluşacak.

Savunma şirketleri yeni projelerini tanıtacak

Aselsan, TAI ve Havelsan'ın yeni projelerinin de tanıtılacağı etkinlikte, öğrencilerin ve genç profesyonellerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli sürpriz çekilişler yapılacak.

Katılımın ücretsiz olacağa etkinlik için http://etkinlik.btk.gov.tr adresindeki başvuru linkinden ön kayıt yaptırılabilecek.

"Dinlenesi Hikayeler" temasıyla 10 Ocak'ta düzenlenen etkinliğin ilkinde bilişim sektörünün liderleri, başarı öykülerini anlatmıştı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.