ANKARA
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Anadolu Ajansı'nın Finans Muhabirliği eğitimi verecek olmasını değerlendirerek, ''Doğru bilgi ile doğru yorumların yapılması, kamu oyunun doğru bilinçlendirilmesi açısından son derece önemli bir şey olacak'' dedi.
Ekonomik gelişmelerin hem iş hayatını, hem de sosyal hayatı son derece etkiler hale geldiğini ifade eden Özdebir, ''Bu olayları inceleyen, haber çıkartan veya bizim gibi sivil toplum örgütlerinin görüşlerini aktaran muhabirlerimizin ekonomi bilgisine sahip olması mutlaka ki çok faydalı bir şey olacak. Anadolu Ajansı'na böyle bir açığı görüp bununla ilgili eğitimler düzenlediği için de çok teşekkür ederiz'' diye konuştu.
Nurettin Özdebir, ''Bizim sesimizi topluluklara kitlelere aktaran değerli muhabirlerimizin de bizi daha iyi anlayarak, varsa bizim yanlışlarımızı düzelterek bu hizmeti vermelerinin son derece faydalı bir iş olduğuna inanıyorum'' dedi.