İSTANBUL
TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu'nun, Beşiktaş maçında yaptığı hareket nedeniyle TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç men cezası alan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın cezasını oy birliğiyle 2 maça indirdiği bildirildi.
Açıklamada, aynı karşılaşmada hakeme yönelik hakareti nedeniyle PFDK tarafından 3 resmi müsabakadan men cezası alan bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in bu cezasının ise kurul tarafından oy birliğiyle onandığı kaydedildi.
Bu arada Tahkim Kurulu, Beşiktaş idarecisi Tuncay Yanık'ın 15 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezasının yanı sıra Karsspor'un futbolcusu Serkan Urgancı'nın 3 resmi müsabakadan men cezasını da oy birliğiyle onadı.