
Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftadır kazanan Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini bozdu.***
İSTANBUL
Beşiktaş: 1 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1
Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın da çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve mücadelenin bu bölümü golsüz eştlikle tamamlandı.
Maçta beklenen gol 70. dakikada geldi. Siyah-beyazlı ekipten Mustafa Pektemek attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak oyundan kopmayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Tevfik Köse 87. dakikada skorda eşitliği sağladı. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.
İstediğimizi alamadık
Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Ortada geçen bir mücadele oldu ve istediğimiz sonucu alamadık. 2,5 günde bir maç yapıyoruz, tek yapabileceğim oyuncularımı mücadeleleri nedeniyle tebrik etmek'' değerlendirmesinde bulundu.