BALLKANI

Qeveria e Kosovës paralajmëron masa shtesë për parandalimin e COVID-19

Qeveria e Kosovës paralajmëron masa shtesë për parandalimin e COVID-19

Kryeministri Avdullah Hoti tha se është e papranueshme që të mos respektohen vendimet e qeverisë deri në atë masë sa të organizohen edhe dasma e ahengje

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Mali i Zi regjistron 87 raste të reja me COVID-19
12.07.2020

Mali i Zi regjistron 87 raste të reja me COVID-19

Që nga fillimi i qershorit, 14 persona kanë vdekur nga koronavirusi në Mal të Zi, ndërsa 816 raste janë aktive

Shkup, shfaqet dokumentari "Gjykimi i Ratko Mlladiçit"
11.07.2020

Shkup, shfaqet dokumentari "Gjykimi i Ratko Mlladiçit"

"Gjykimi i Ratko Mladiçit", ish komandantit të Ushtrisë së Republika Sërpska të dënuar për gjenocidin e Srebrenicës, u shfaq në Shkup me rastin e 25 vjetorit të gjenocidit

Kosovë, mbahet ceremoni përkujtimore për 25-vjetorin e gjenocidit të Srebrenicës
11.07.2020

Kosovë, mbahet ceremoni përkujtimore për 25-vjetorin e gjenocidit të Srebrenicës

Ceremonia përkujtimore përfundoi me lutje për të vdekurit dhe lirimin e pëllumbave të bardhë si simbole të paqes

Maqedoni e Veriut, me "Lulen e Srebrenicës" përkujtohen viktimat e gjenocidit
11.07.2020

Maqedoni e Veriut, me "Lulen e Srebrenicës" përkujtohen viktimat e gjenocidit

Parku në fshatin Orizare e Epërme të Velesit, të banuar me boshnjakë, u rregullua në formën e "Lules së Srebrenicës" për të përkujtuar viktimat e gjenocidit të vitit 1995

Maqedonia e Veriut raporton 199 raste të reja me COVID-19 dhe 8 vdekje
11.07.2020

Maqedonia e Veriut raporton 199 raste të reja me COVID-19 dhe 8 vdekje

Numri i përgjithshëm i rasteve me COVID-19 në vend arrin në 7.975, i të shëruarve në 4.080, ndërsa numri i viktimave në 376